Belden Universal cardannen Verpakkingsindustrie

Belden Universal biedt corrosiebestendige kruiskoppeling- en aandrijfas-assemblages voor de stockphoto 1verpakkings- en transport-industrie. Verpakkings- en transporttoepassingen vereisen corrosiebestendige materialen omwille van de  hygiëne. Standaard gelegeerd staal, niet bestendig tegen bijtende stoffen, kan leiden tot besmetting. Belden Universal kruiskoppelingen kunnen worden vervaardigd om weerstand te bieden aan de corrosieve omgevingen zoals deze in de verpakkings-, transport- en voedingsmiddelindustrie voorkomen, terwijl ze aan de strenge eisen zoals in deze branches worden gesteld, voldoen.  

Heavy duty, grote sterkte en naaldgelagerde kruiskoppelingen zijn prima geschikt voor toepassingen in de verpakkingsindustrie, conveyors, wikkel-installaties, labeling, markerings-machines, botteling-installaties en bijvoorbeeld conserverings-applicaties. Vervaardigd van roestvaststaal, bieden de cardannen weerstand tegen vocht, zuren, (in-) organische chemicaliën en voedsel. Roestvrij staal kruiskoppelingen bieden duurzaamheid en veelzijdigheid in elke uitrusting of machine die in extreme omstandigheden of voor langere tijd worden blootgesteld aan water of reinigingsmiddelen, zelfs onder de meest extreme bedrijfsomstandigheden.

Het single kruiskoppeling-design kan worden aangepast om double butted of waar nodig, compacte dubbele kruiskoppelingen en complete aandrijfas assemblages te maken met een telescopische functie voor een gemakkelijke de- / montage. Naaldgelagerde kruiskoppelingen garanderen nauwkeurige positionering en kunnen continu werken bij hoge snelheden. De naaldgelagerde kruiskoppelingen zijn uitgerust met afgedichte, gesmeerde naaldlagers, waardoor de gewrichten vrijwel onderhoudsvrij zijn, bij nauwkeurige positionering bij hoge toerentallen. Naaf-materialen zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten van roestvrij staal, o.a. RVS 303, 304 en 316. Boringen kunnen worden aangepast voor iedere gewenste as diameter en diepte, eventueel  voor blindgat-montage om het doordringen van de as tot aan het inwendige van de koppeling te voorkomen, tegen versmering. De kruiskoppelingen en cardan-assen kunnen tevens worden gepassiveerd om onzuiverheden te verwijderen. Beschermhoezen worden aanbevolen in  die omgevingen waar extra bescherming van de pennen, kruis en lagers gevraagd wordt.  De producten kunnen zowel in inch- als in metrische afmetingen geleverd worden. Belden's specialiteiten zijn op maat gemaakte assemblages voor specifieke toepassingen en precieze operationele criteria. Belden levert een uitgebreid assortiment van precies ontworpen kruiskoppelingen voor een breed scala aan toepassingen.

Facebook Image